Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Wilt u opnieuw stralen van geluk?

Weldra kan iedereen uw geluk aflezen van uw ogen. Hoe precies? Door een ooglidcorrectie bij Clinica d’Oro, uw specialist in ooglidcorrectie en andere esthetische ingrepen. Maak definitief komaf met die vermoeide en verdrietige look en ga voor eentje straalt als nooit tevoren!

Ooglidcorrectie

Uw ogen verliezen doorheen de jaren hun natuurlijke looks. De zwaartekracht wint het vaak van uw gelaat, waardoor de huid gaat hangen en u een afgepeigerde indruk krijgt. Wilt u opnieuw de ogen van weleer? Vertrouw deze dan toe aan Clinica d’Oro en onderga ooglidcorrecties in Turnhout om al uw klachten tegen te gaan!

Plastisch

Heeft uw lichaam doorheen de jaren aan schoonheid moeten inboeten? Door een dieet, zwangerschap of eenvoudigweg door ouderdom? Geen probleem. Bij Clinica d’Oro kan u terecht voor diverse esthetische behandelingen die uw lichaam de looks bezorgen waar u van droomt. Uw gelaat, benen en buik: ze kunnen allemaal bij ons terecht!

Esthetisch

Heeft uw lichaam doorheen de jaren aan schoonheid moeten inboeten? Door een dieet, zwangerschap of eenvoudigweg door ouderdom? Geen probleem. Bij Clinica d’Oro kan u terecht voor diverse esthetische behandelingen die uw lichaam de looks bezorgen waar u van droomt. Uw gelaat, benen en buik: ze kunnen allemaal bij ons terecht!
Specialiteiten

Ooglidcorrecties in Turnhout voor zowel bovenste als onderste oogleden

Uw ogen krijgen naarmate de jaren verstrekken helaas te maken met natuurlijke verouderingsprocessen. Zo zal de huid rondom uw ogen aan elasticiteit verliezen en zal ze daarom ook zichtbaar verslappen en gaan hangen. Het resultaat? Vermoeide ogen met niet alleen een daling van uw zelfvertrouwen tot gevolg, maar ook lichamelijke klachten als verminderd zicht en hoofdpijnen. Ook kunnen er wallen en kringen gaan ontstaan onder uw ogen, wat u niet alleen een vermoeid uiterlijk geeft, maar ook een droevige uitstraling.

Om deze klachten tegen te gaan, biedt Clinica d’Oro u de ideale oplossing: ooglidcorrecties in Turnhout! Wat houden deze precies in? Wel, door middel van ofwel lasertherapie, ofwel face tite ofwel heelkunde geven wij ogen opnieuw hun optimale uitstraling . Zo zijn er enerzijds bovenooglidcorrecties, waarbij onder plaatselijke verdoving het teveel aan huid en (eventueel) overtollig vet wordt weggehaald. Anderzijds zijn er de onderooglidcorrecties, waarbij er via een incisie onder de wimpers het teveel aan huid en vetweefsel wordt weggehaald. Wij gebruiken alle mogelijke geavanceerde technieken en apparatuur om de blauwe verkleuring na de ingreep zoveel mogelijk te beperken. Doch er zal nog een beperkte blauwe verkleuring zichtbaar blijven gedurende een korte periode. Na de ingreep zal u misschien een lichte pijn ervaren. Hiervoor geven wij u een voorschrift voor pijnstillers. Een aantal patienten vinct dit nochtans zelfs niet nodig.

Het resultaat is bij beide ingrepen hetzelfde: een frisse oogopslag, zonder dat uw gelaat aan persoonlijkheid verliest. De littekens zijn minimaal en zullen ook na verloop van tijd vervagen tot een lichtroze streepje of wit lijntje dat nauwelijks of zelfs niet zichtbaar zal zijn. Uw wordt bovendien gedurende uw gehele naverzorging door onze begeleid, zodat u zeker bent van de allerbeste zorgen voor de meest optimale genezing van uw ogen.
U kan nog bijkomende info vinden op clinicadoro

Ontvang 5 gratis tips ter voorkoming van oogwallen:


Laat uw ogen opnieuw stralen door ooglidcorrecties in Turnhout

Uw wilt goed voor de dag komen, zonder schroom, zonder lak aan zelfvertrouwen. Dit is echter vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan en uw lichaam getuigt niet altijd van hoe u zich wilt voelen. Bij Clinica d’Oro bent u daarom aan het goede adres: met een uitgebreid gamma van mogelijke behandelingen voor zowel uw gelaat als lichaam, staat u weldra een stralende toekomst te wachten.

Geef uw ogen de behandeling die ze verdienen en onderga ooglidcorrecties in Turnhout. Aarzel niet langer en doe beroep op onze experts om uw oogleden onder handen te nemen. Eens de behandeling achter de rug is, zal u zien dat u het betreurt dat u de ingreep niet eerder hebt ondergaan! Bij Clinica d’Oro bent u zeker van een glansrijk resultaat, want we hebben een zeer uitgebreide kennis en ervaring betreffende plastische en esthetische chirurgie.

Wilt u meer informatie te verkrijgen over onze ooglidcorrecties in Turnhout? Wat deze voor u kan betekenen en hoe we precies te werk gaan bij de uitvoering ervan? Geen probleem. U kan Clinica d’Oro steeds geheel vrijblijvend contacteren via het telefoonnummer +32 14416689 of via het e-mailadres clinicadoro2411@gmail.com. We proberen u zo snel mogelijk te woord te staan!
© 2015-2017 Clinica d´oro
Links |
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Clinica d´oro
Vogelzang 3b11
2300 Turnhout
Tel.: +32 14416689
Contacteer ons